Men i frysende lagner… Får man dårlige vaner som den at vågne igen

Nu ikke kun navnet på et ( godt) Echo & The Bunnymen album, men et stolt navn på 25 års love Shop historie.

Hvor ville jeg ønske, at der var levende billeder til Love Shops Til Stjernerne! En sang, som jeg har hørt til hudløshed. Der hvor Jens Unmack stolt springer ud som en dansk Morrissey ( bare uden det excentriske islæt, cølibatet, og militant vegetarisme), i en tid hvor intelligent lyrik, til popmusik var de få forundt. Det er 25 år siden, den udkom på debuten 1990.
Love Shop lærte mig sidenhen og lærer mig fortsat, at de ord, som Morrissey, Brett Anderson, Martin Rossiter og mange andre kunne på engelsk og som ramte mig, kunne tale mere direkte – som en knytnæve – til mig på modersmålet. At de kunne fungere som Soundtrack til det liv der passerer forbi i et højhastigshedstog. Kun Peter Sommer er i eftertiden lykkes fuldblodet med det.

Nuvel! i dag udkommer Evergreen The Best Of Love Shop og i går på spillestedet Bremen på hjemmebanen i København, var der Q&A med Jens Unmack og derefter spillede Love Shop nedbarberede udgaver af det imponerende bagkatalog. En passende måde, at fejre de 25 år på! At fejre der nu bliver sat et komma i Love Shops historie, med musikalsk opsamling og bogudgivlse, så kan man ikke undgå, at se frem til hvad der kommer, især når man hører det nye titelnummer fra opsamlingsalbummet!
Here´s to 25 years more!

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *