Liber

Forsanger Niels Brandt iklædt Ben Sherman!

The Minds Of 99 er hurtigt ude med opfølgeren til deres ret succesfulde debut album. Liber har fået strålende anmeldelser. Kim Skotte i politikken, har kaldt det årets danske album. Og det er rigtignok, et skridt opad af rangstigen for det unge band. Deres postpunk fusion med synthpoppen og britpoppen, lyder på papiret som en uhomogen opstilling, men de formår at smelte det hele sammen til deres eget. Det er en særdeles vellykket opfølger! Den kræver muligvis lidt tid og tålmodighed, men ved de første lyt, aner man belønningen forude.

Forsanger Niels Brandt har en intens måde at levere sit budskab på, og med et hårdtslående angelsaksisk look taget direkte ud fra Shane Meadows ” This Is England ” serie, fremstår han som en mere end en overbevisende frontmand. I en tid hvor interessante danske frontmænd er en mangelvare!

The Minds Of 99 spiller på Studenherhuset i Aalborg d.13/11

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *