(gen)født på en Søndag, gør dig fri!

 

Sikke en søndag! For alle os, der har en sofa, et tv og en afhængighed af britisk fodbold!  Først Wear-Tyne derby! Derefter Manchester derby! Og så endelig endnu en mulighed for Jürgen Klopp, til at få sin første LFC sejr. Den kunne været kommet tidligere, men desværre er Daniel Sturridge altid – i sit hoved – skadet.

Nuvel! mon ikke forskellige steder i London, to brødre fra Burnage i Manchester kan forenes i deres håb om at de lyseblå fra Manchester City, kommer sejrige ud af kampen mod byrivalerne fra Manchester United? City har før være grunden til at Liam og Noel Gallagher har fundet fælles fodslag og begravet stridsøksen. Sker det i dag hvor rygter om at kontakten mellem The Gallaghers igen er afskåret helt og aldeles?

 

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *