Plastic here, plastic there, plastic everywhere

Chelsea er en klub der fortjener Mourinho som manager og omvendt. De fortjente ikke Rafa. De fortjente den rare gentleman Carlo Ancelotti. Nej! Chelsea FC er en kold, overklasse, sjæleløs, hjerteløs klub med plasticflag og dets lige, korrumperet af tvivlsomme russiske penge, med en manager høj på paranoia og megalomani, der er  konstant i skyttegraven mod alle og hele verden.

I dag møder Liverpool, et Chelsea mandskab helt i knæ. Helt og aldeles vingeskudt. Da forrige sæson, Manchester United gik igennem det samme, under David Moyes, var det sjovt, at prikke til United supportere, konstant og hele tiden. Men med Chelsea. Med Mourinho, er intet sjovt. Det er blodig alvor. Det er borgerkrig. Håbet om, at LFC kan trampe Mourinho og Chelsea endnu længere ned i mudret er stort og brændende.  Det er et alvorligt håb. Et håb der næres af hævnlyst. Der fødes af hævnlyst. Det er det Mourinho gør ved dig som person. Finder de grimme sider frem. Skyggesiderne. Han trækker dig ned i mørket som menneske. Og i dag vil  jeg ikke bekæmpe det. I dag vil jeg omfavne det. I dag vil jeg håbe at Liverpool Football Club er det hold, der sømmer låget til kisten fast, for Jose Mourinho´s managervirke for Chelsea FC.

Onwards and opwards!

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *