Der var engang…

 

Hvor Oasis og Blur og sidenhen The Streets og Arctic Monkeys sagde noget om mit liv. Det liv jeg levede. Den virkelighed jeg befandt mig i. Nu er det Richard Hawley og Elbows Guy Garvey, der sætter tingene i et stille perspektiv. Sådan er det med alder, den gamle kastanje.

Guy Garvey har lige udsendt sit første soloalbum ” Courting The Squall”. Der er en stille legesyg affære. Lidt mere løs. Lidt mindre strømlinet end Elbow. Lidt mere strittende. Lidt mere søgende. Lidt mere eksperimenterende. Men med masser af charme. Med masser af musikalsk glæde. Og med tekster, der fortæller lidt om hvordan voksenlivet er. Hvordan voksenlivet kan være. Især titelnummeret, er direkte fremragende.

 

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *