TLSP2

 

Well, det viste sig at den helt store nyhed i Manchester i går, var at Stone Roses trænger til lidt cashflow, og derfor spiller to koncerter på Manchester Citys hjemmebane Etihad stadium. Hvordan forsanger Ian Brown, der er blødende supporter af bysbørnene fra Manchester United tackler dette, bliver spændende at følge. Ellers er det så som så med relevansen af disse koncerter, andet det er velundt at Mani, Reni, Squire og Brown, får lidt til pensionsopsparingen.

Nej! Langt mere perspektivrigt, er den fortsatte rygtestrøm omkring et nyt The Last Shadow Puppets album. Et opfølgningsalbum der long overdue ! Og som forhåbentlig vil bygge videre på det kunstneriske rige samarbejde som debuten havde. Alex Turner har fortsat stor succes med Arctic Monkeys mens Miles Kane har haft en noget undervældende solokarriere, der har bygget mere på æstetik end musikalsk substans. Forhåbentlig kan samarbejdet med Turner få Kane´s talent i frontlinjen igen. For The Last Shadow Puppets viste, at både Turner og Kane indeholder et langt mere nuanceret musikalsk og kvalitetsmæssigt output, end først antaget!

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *