23 år gammel??!!

 

Var Johnny Marr, da han forlod Morrissey og The Smiths for altid. Færdig med at agere manager, co – writer, partner, fortrolig, babysitter,  psykolog, dørmand og bror for Morrissey. 23 år var han, da han gav verden det sidste The Smiths album Strangeways Here We Come.  På 4 år  i en alder fra 19 til 23 år, efterlod han et bagkatalog fuld af musik, de fleste musikere vil dø for. Da jeg var 23 år, havde jeg end ikke fundet ud af hvad jeg ville med mit liv. Johnny Marr, havde udsendt, skrevet og produceret 4 albums, der er gået over i musikhistorien, og som han altid vil blive målt op i mod uanset hvad han har lavet siden. For en uge siden fyldte han 52. Det kan man ikke se vel?

.

Please follow and like us:
error

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *